Voor de actie Serious Request van 3FM hebben de EU Coding ambassadeurs Pauline Maas en Ramon Moorlag een workshop leer programmeren aangeboden.

Jij kan nu bieden op deze workshop en zo hopen wij een positieve bijdrage te leveren en samen veel geld op te halen voor het regenwoud.

Kom in Actie voor 3FM, leer programmeren.

In deze workshop leer programmeren wordt er geboden op één workshop van drie uur. Verzorgd door Pauline Maas en Ramon Moorlag. Beide experts op het gebied van leren programmeren! Voor alles wordt gezorgd, materialen en presentatie. Het enige dat nodig is voor de workshop is een laptop per deelnemer en een internetverbinding.

Natuurlijk kan erna verder geleerd worden met de materialen. Doelgroep is iedereen die nog niet kan programmeren. (of ouders die hun kinderen handvaten willen geven om te leren programmeren). Handig om de afdeling financien of hrm te betrekken bij het kernproces van een IT bedrijf. Na een succesvolle bieding bepalen we samen een datum voor de workshop die op locatie gegeven wordt.

Pauline Maas heeft meerdere boeken geschreven over o.a. de micro:bit en Ramon Moorlag is naast docent informatica ook voorzitter van de vakvereniging i&i voor docenten informatica en digitale geletterdheid).

Bieden kan tot eind januari.