Op 18 september is de grote CodeWeek DanceOff met een Ode to Code! Wie zegt dat programmeurs (in spe) niet kunnen dansen? Op 18 september is de grote DanceOff. Met onderstaande informatie heb je een aantal aanknopingspunten om aan de slag te gaan. Er is o.a. een Scratch Les beschikbaar, veel audio- en videofragementen om veel plezier, lol en fun te hebben. We melden alle activiteiten aan bij de EU website, het zijn er ruim 300(!) geworden. Meer info over Make It Week van Brainport.

Samen dansen met Code, met grote dank aan Franka (leading teacher) voor de organisatie (samen met Frank Coenders van de Kempel, Lianne van den Wittenboer van Brainport, Cindy Raijmakers van Qliq Primair en Marjon van Keersom van PlatOO en Ilse Cools van Stichting Prodas ). Aanmelden en meedoen helpt enorm. Het vraagt niet veel organisatie en is vooral veel fun! Samen met jou zorgen we ervoor dat er veel activiteiten in Nederland georganiseerd worden. Afgelopen jaren stonden we op de 39ste plek. Alle landen doen mee en afhankelijk van de bevolkingsdichtheid wordt een score bepaald. Zullen we dit jaar hoger scoren? Wij denken van wel!

Deelname levert ook een certificaat op! Wil je je aanmelden? Dan zetten wij de activiteit op de activity map op CodeWeek.eu.

Er is veel materiaal beschikbaar om dit voor te bereiden. O.a. een les Scratch, incl. een voorbeeld Studio. Ook zijn er Dance Move posters (onderaan de pagina te vinden!) en heel veel audio fragementen. Een hiervan staat hier direct onder. Meer informatie vind je ook op de website van de Kempel

Voorbeeld dans
Ode To Code danspassen

The #CodeWeekDance is based on the Ode to Code, composed by Brendan Paolini, and the dance developed by Bianca Maria Berardi in 2015, from an idea of Alessandro Bogliolo, Professor of Computer Systems at the University of Urbino.

Alle Dance bewegingen zijn ook los te gebruiken.