In de zomervakantie heeft CodeWeekNl het Instagram account van CodeWeek EU voor 1 week overgenomen. Het was grappig om dat te doen. Wel even stress (we hadden niet met elkaar overlegd wat we zouden gaan posten) maar ff online samen werken in Canva zorgde al snel voor een aantal afbeeldingen en wat we wanneer zouden posten. Grappig te zien wie allemaal dit account volgen (2500) maar dat ze zelf niet zoveel mensen volgen, dat hebben we natuurlijk even aangepast. We merkten wel dat het veel zenden was en dat ze niet zoveel reageren.

Ze werkten ook met een website waar ik nog nooit van had gehoord: lnk.bio – Daar kun je linkjes zetten, zodat je niet steeds in je bericht de link hoeft te plaatsen, maar de laatste link staat dan bovenaan. Kijk snel eens naar onze Instagram en die van CodeWeekEU.

Onze bijdrage aan instagram van CodeWeekEU