Deze week hadden we de Nederlandse CodeWeek docenten Meet-Up om de CodeWeek weer op te starten. Om 18.00 uur was de live meeting en hebben we gezellig gegeten en gekletst met een aantal mensen. Om 19.30 uur begon de online meeting met de andere docenten. Iedereen heeft mooi plannen gedeeld en wij hebben verteld over het CodeWeek School Label. Dit jaar zullen er vier scholen meedoen met het CodeWeek School Label. In een Pilot vorm maken deze scholen een goede kans om in de eerste ronde een Label te ontvangen. Meer informatie vind je ook op CodeWeek.eu.

Dit jaar is viert CodeWeek ook het 10 jaar jubileum! Daar gaan we zeker een event voor organiseren. Ook kwamen er andere leuke idee├źn op zoals: webinar-agenda, Nerd Night, integratie in de lessen, en een vervolg van het grote dans event. Aan het eind van de Meet-up hebben we de gadgets uitgedeeld. Op naar een mooi lustrum jaar. To be continued. Meer evenementen vind je op onze Agenda-pagina.

CodeWeek team met Simone, Sandra, Pauline, Felienne en Ramon. Een toffe Meet-Up!
CodeWeek team met Simone, Sandra, Pauline, Felienne en Ramon.